Woensdag 25 september – HarTloop Run

Rotterdam Running Crew organiseert op woensdag 25 september 2019 een HarTloop Run voor de Erasmus MC Thorax Foundation. De HarTloop Run van 10 KM gaat door het ziekenhuis heen (Passage), door het hart van de stad, in een hartvormig parcours en er wordt gelopen vóór het hart! De start is om 20:00 uur bij het Museumpark.

Mis de start niet!
De run start hartverwarmend; deelnemers aan de run zullen hun betrokkenheid laten zien door gezamenlijk een lichtgevend hart te vormen. Daarom roept Rotterdam Running Crew jullie op om extra lichtbandjes en veiligheidslampjes mee te nemen. Daarna, rond 19:45 uur, begint er een gezamenlijke muzikale warming up van de mannen van Body Balance Personal Training. Deelname is gratis maar er kan natuurlijk wel gedoneerd worden. Dit kan op de dag zelf (d.m.v. collectebussen zowel digitaal als contant), door geld over te maken of geld te storten via de speciale actiesite. Inschrijven voor de run kan via de website van de Rotterdam Running Crew.

De Erasmus MC Thorax Foundation werft gelden voor innovatief onderzoek in het Erasmus MC naar hart- en vaatziekten. Nog steeds één van de belangrijkste doodsoorzaken.

Het Erasmus MC behoort tot de onbetwiste wereldtop qua onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg. Baanbrekende behandelmethoden op het gebied van hart- en vaatziekten zijn hier geïntroduceerd, zoals de eerste harttransplantatie, de eerste stent via de lies, oplosbare stents, de stents die medicijnen afgeven en de 4D-scan van het hart.

Onze doelstelling is om met het versnellen van wetenschappelijk onderzoek nóg meer levens te redden en onnodig lijden te voorkomen. Met jouw bijdrage steun je belangrijk onderzoek dat direct impact heeft op de behandeling van hart- en vaatziekten!

Geef voor je hart en loop mee!

Start typing and press Enter to search