Steun ons

Steun onze ambitie om van het Erasmus MC Thoraxcentrum het meest innovatieve ‘Centre of Excellence’ van de wereld te maken en dankzij versnelling van topklinisch onderzoek nóg meer levens te redden.

EENMALIGE SCHENKING

Wenst u een eenmalige schenking te doen, dan kunt u dit eenvoudig via iDeal regelen. De Thorax Foundation is een onderdeel van de Erasmus MC Foundation. U kunt hier een donatie doen:

PERIODIEKE SCHENKING

Wilt u de Erasmus MC Thorax Foundation steunen met een periodieke schenking? Hiermee zorgt u voor een gegarandeerde continuïteit van het door u gekozen onderzoeksproject, waar wij u voor dankbaar zijn.

Uw voordeel is dat u de gift van uw inkomstenbelasting kunt aftrekken. Hiervoor dient er minimaal 5 jaar achter elkaar een gelijk bedrag te zijn overgemaakt naar de foundation. Voor meer informatie voor het aftrekken van de gift, verwijzen wij u naar de website van de Belastingdienst. De periodieke schenking dient te worden vastgelegd in een onderhandse akte van schenking, dit hoeft niet bij de notaris.

Wenst u een periodieke schenking te doen? Dan verzoeken wij u graag om contact met ons op te nemen.

NALATENSCHAP

Indien u de projecten van de Erasmus MC Thorax Foundation ook na uw overlijden wilt blijven steunen, dan kunt u ons opnemen in uw testament.

Het Erasmus MC Thoraxcentrum staat garant voor een continuïteit van  wetenschappelijk onderzoek en patiëntenzorg op hoog niveau.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden om de Erasmus MC Thorax Foundation in uw testament op te nemen. Wilt u uw gegevens invullen in het contactformulier? Dan nemen wij contact met u op.

KOM IN ACTIE!

In 2018 bestaat het Thoraxcentrum 50 jaar en dat vieren we door extra aandacht te geven aan hart- en vaatziekten. Met de campagne Stroop je Mouwen op! vragen we aandacht voor deze ziekten. U heeft ons themafilmpje vast al voorbij zien komen op sociale media! Tijdens de campagne kunt u ons steunen in de strijd!

Doe mee en stroop je mouwen op! Bedenk een sterke actie waarmee u samen met uw collega’s, buren, vrienden, sportclub of familie geld inzamelt en meld deze actie aan op www.stroopjemouwenop.nl. Hoe meer mensen we bereiken, hoe beter. Deel daarom ook uw actie, geef het stokje door en help ons om heel Rotterdam haar mouwen op te laten stropen!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search