Eenmalige schenking

Wilt u de Erasmus MC Thorax Foundation steunen met een eenmalige schenking snel en veilig met Ideal? Namens de artsen en patiënten hartelijk dank voor uw bijdrage!

Periodieke schenking

Wilt u de Erasmus MC Thorax Foundation steunen met een periodieke schenking? Hiermee zorgt u voor een gegarandeerde continuïteit van het door u gekozen onderzoeksproject. De periodieke schenking dient te worden vastgelegd in een onderhandse akte van schenking, dit hoeft niet bij de notaris. Als u een periodieke schenking wenst te doen verzoeken wij u graag om contact op te nemen of uw gegevens in te vullen in het contactformulier. Namens de artsen en patiënten hartelijk dank voor uw bijdrage!

Wist u dat u over het algemeen uw gift kunt aftrekken van uw inkomsten- en vennootschapsbelasting vanwege de ANBI-status van de Erasmus MC Thorax Foundation? Voor meer informatie en de voorwaarden voor het aftrekken van de gift, verwijzen wij u naar de website van de belastingdienst.

Kom in actie!

Doe mee en stroop je mouwen op! Bedenk een actie waarmee u geld inzamelt en meld deze actie eenvoudig aan op www.stroopjemouwenop.nl of neem contact op.

Voorbeeld acties:

  • Bak samen taarten en verkoop ze;
  • Vraag in plaats van een cadeau voor je verjaardag een bijdrage aan de Erasmus MC Thorax Foundation;
  • Ren een X aantal kilometers en laat vrienden en familie je sponsoren;
  • Vraag al het personeel of zij éénmalig het bedrag dat gereserveerd is voor kerstpakketten willen schenken;
  • Kies de Erasmus MC Thorax Foundation als goede doel bij deelname aan een sportevenement.

Hoe meer mensen hun mouwen opstropen, hoe meer levens kunnen worden gered!

Nalatenschap

Indien u de onderzoeksprojecten van de Erasmus MC Thorax Foundation ook na uw overlijden wilt blijven steunen, dan kunt u het fonds op laten nemen in uw testament. Als u meer informatie wenst dan verzoeken wij u graag om contact op te nemen of uw gegevens in te vullen in het contactformulier.

Start typing and press Enter to search