Eenmalige schenking

Wilt u de Erasmus MC Thorax Foundation steunen met een eenmalige schenking snel en veilig met Ideal? Namens de artsen en patiënten hartelijk dank voor uw bijdrage!

Periodieke schenking

Wilt u de Erasmus MC Thorax Foundation steunen met een periodieke schenking? Hiermee zorgt u voor een gegarandeerde continuïteit van het door u gekozen onderzoeksproject. De periodieke schenking dient te worden vastgelegd in een onderhandse akte van schenking, dit hoeft niet bij de notaris. Als u een periodieke schenking wenst te doen verzoeken wij u graag om contact op te nemen of uw gegevens in te vullen in het contactformulier. Namens de artsen en patiënten hartelijk dank voor uw bijdrage!

Wist u dat u over het algemeen uw gift kunt aftrekken van uw inkomsten- en vennootschapsbelasting vanwege de ANBI-status van de Erasmus MC Thorax Foundation? Voor meer informatie en de voorwaarden voor het aftrekken van de gift, verwijzen wij u naar de website van de belastingdienst.

Kom in actie!

Met uw steun kunnen wij innovatief onderzoek in het Erasmus MC Thoraxcentrum mogelijk maken om zo nog meer levens te redden en onnodig lijden te voorkomen. Wilt u ons steunen? Dit kan door in actie te komen! Maak een actiepagina aan en verzin een leuke actie.

Nalatenschap

Indien u de onderzoeksprojecten van de Erasmus MC Thorax Foundation ook na uw overlijden wilt blijven steunen, dan kunt u het fonds op laten nemen in uw testament. Als u meer informatie wenst dan verzoeken wij u graag om contact op te nemen of uw gegevens in te vullen in het contactformulier.

Start typing and press Enter to search