Eenmalige schenking

Wilt u de Erasmus MC Thorax Foundation steunen met een eenmalige schenking snel en veilig met Ideal? Namens de artsen en patiënten hartelijk dank voor uw bijdrage!

Periodieke schenking

Wilt u de Erasmus MC Thorax Foundation steunen met een periodieke schenking? Hiermee zorgt u voor een gegarandeerde continuïteit van het door u gekozen onderzoeksproject. De periodieke schenking dient te worden vastgelegd in een onderhandse akte van schenking, dit hoeft niet bij de notaris. Als u een periodieke schenking wenst te doen verzoeken wij u graag om contact op te nemen of uw gegevens in te vullen in het contactformulier. Namens de artsen en patiënten hartelijk dank voor uw bijdrage!

Wist u dat u over het algemeen uw gift kunt aftrekken van uw inkomsten- en vennootschapsbelasting vanwege de ANBI-status van de Erasmus MC Thorax Foundation? Voor meer informatie en de voorwaarden voor het aftrekken van de gift, verwijzen wij u naar de website van de belastingdienst.

Kom in actie!

Doe mee en stroop je mouwen op! Bedenk een actie waarmee u, samen met uw collega’s, geld inzamelt en meld deze actie eenvoudig aan op www.stroopjemouwenop.nl of neem contact op. Bak samen 50 taarten en verkoop ze, vraag al het personeel of zij éénmalig het bedrag dat gereserveerd is voor kerstpakketten willen schenken, kies de Erasmus MC Thorax Foundation als goede doel bij deelname aan een sportevenement, er is veel te bedenken. Hoe meer mensen hun mouwen opstropen, hoe meer levens kunnen worden gered dus geef het stokje door.

Nalatenschap

Indien u de onderzoeksprojecten van de Erasmus MC Thorax Foundation ook na uw overlijden wilt blijven steunen, dan kunt u het fonds op laten nemen in uw testament. Als u meer informatie wenst dan verzoeken wij u graag om contact op te nemen of uw gegevens in te vullen in het contactformulier.

Start typing and press Enter to search