ING stroopt ook de mouwen op!

Erg verheugd is de Erasmus MC Thorax Foundation met de deelname van ING aan de ‘Stroop je mouwen op!’ bedrijvenestafette. ‘Wij dragen het thoraxcentrum van Erasmus MC een warm hart toe en het gouden jubileum is uiteraard een mooie gelegenheid om in actie te komen en onze bijdrage te leveren ’, aldus ING.

De bank organiseert in samenwerking met de foundation een exclusief golftoernooi op `De Haagsche’, een golfbaan waar menig golfer `s nachts over droomt. De Koninklijke golfclub is op 8 oktober toonbeeld van een mooie mix tussen de zakelijke en medische wereld die samen de spelvorm ‘Texas Scramble’ spelen. Dit alles vanuit het doel om die dag samen zoveel mogelijk geld op te halen voor topklinisch onderzoek in het vermaarde hart- en vaatcentrum in Rotterdam. 

Wilt u met uw bedrijf graag het stokje overnemen van ING en meedoen aan de bedrijvenestafette? Graag, er is nog ruimte voor enkele bedrijven. Voor meer informatie www.stroopjemouwenop.nl of neem contact op met Meike Wiegers-Peters, Fundraising Director via: 010 703 48 02 of m.wiegers-peters@erasmusmc.nl

Start typing and press Enter to search